Manifestările au ajuns să se transforme în lupte de stradă şi în teleproteste PDF Imprimare Email

"Manifestările care au loc de circa trei zile au ajuns să se transforme în lupte de stradă şi în teleproteste. România nu poate fi, pentru a câta oară, una singură, ci se împarte între violenţă şi protestul civilizat.

Putem fi nemulţumiţi, putem fi supăraţi, putem să ne exprimăm public şi să ne strigăm nemulţumirea.

Toate aceste lucruri sunt câştiguri ale democraţiei. Nu putem însă să distrugem bunuri publice sau private, să ne rănim între noi şi să transmitem imaginea unei societăţi înapoiate.

Nimic nu poate justifica astfel de actiuni. Democraţia înseamnă vot, iar România va vota, aşa cum ştim cu toţii, în timpul acestui an.

Protestele pot reprezenta o necesară supapă pentru nemulţumirea populaţiei ce a trebuit să suporte degradarea nivelului de trai pe fondul accentuării crizei economice, însă, pentru a păstra câştigul democratic din ultimele două decenii, schimbările politice trebuie făcute la vot."

 

Comentarii   

 
0 #1 Liza 29-02-2012 14:25
Daca nici in sectorul 3 nu faceti fata gunoaielor, cum sa puteti castiga Primaria Capitalei?! De cand n-ati mai fost pe asa-zisul bulevard Nicolae Grigorescu, distrus definitiv de bogatasul Negoita?!? De la statuie spre Dambovita este neluminat de aproape 2 ani, s-a facut un maidan pliiiiin de gunoaie exact in diagonala cu locul de joaca "amenajat" de acelasi bogatas Negoita, dar lasa asa de dv., d-le Prigoana. Asa arata, in mentalitatea dv., un BULEVARD? Pe maidanul-diagon ala cu locul de joaca sunt, pe langa muntii de gunoaie, si vreo 14-16 caini maidanezi agresivi. Cum vi se pare bucatica asta de sector 3, in plin bulevard de metropola? Va rugam sa luati gunoaiele, sa schimbati tomberoanele sparte din care curge gunoiul pe trotuar si pe care angajatii dv. nu le mai pot goli, ele fiind ruuuupte. Macar faceti asta acum, in preajma alegerilor, ca pe urma, 4 ani, va fi aceeasi mizerie cumplita!
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează